ياسمين مشرفة عالمها الخاص
عدد الرسائل : 178 العمر : 30 العمل/الترفيه : طالبه مزاجك : الاوسمة : تاريخ التسجيل : 29/12/2007
| موضوع: طريقة عمل البط المحمر الثلاثاء أبريل 01, 2008 8:40 pm | |
| المقادير 1 بطــة مقطعة ارباع 2 كوب ماء ½ كوب ماء ½ كوب بازلاء ½ كوب بصل اخضر مفروم 2 ملعقة كبيرة زبده 2 ملعقة كبيرة مسحوق كارى 1 ملعقة صغيرة ملح وفلفل ½ ملعقة صغيرة كمون ¼ ملعقة صغيرة قرفة
طريقة الطبخ [b]حمرى قطع البط بالزبده.ثم اضيفى الماء مع الملح والفلفل والكمون والقرفة والبازلاء والبصل الاخضر خففى من حدة حرارة النار واتركيه حتى ينضج زثم اضيفى الكارى وتابعى الطهى حتى تتخثر الصلصة . ضعي البط فى طبق التقديم وقدميه ساخنا
[/b] | |
|
pepoo المدير العام رجل المنتدى الاول
عدد الرسائل : 184 العمر : 36 العمل/الترفيه : طالب مزاجك : الاوسمة : تاريخ التسجيل : 29/12/2007
| موضوع: رد: طريقة عمل البط المحمر الجمعة أبريل 04, 2008 11:48 am | |
| الله الله على البط مش عارف اقولك ايه بجد اكتر من ممتازة | |
|